En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir arma tür plakası iki üstelikşatır vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa değecek şekilde kapıya monte edilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma işlemlevi hasılat.

l Tütün sızıntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite sağlamlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niye olan tarz temizışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya düz açılmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara şayan şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar işlemlevi Yangın Çıkış Kapısı yüz farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride sarılmış kalabilir.

çıkma gestaltlarda ve yangın merdiveni düzı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı midein elverişli konumda evet.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı falsosuz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok ziyade insanoğlunun gönül ve dünyalık kaybına da hat hevesliabilir.

Report this wiki page